Μαζί δημιουργούμε το μέλλον

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας «ενώνονται» για να σας προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Όταν η εμπειρία συναντά τον επαγγελματισμό και η γνώση συνδυάζεται με εχεμύθεια, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση τότε το αποτέλεσμα ονομάζεται «UNION».

« Η UNION FINACIAL ASSOCIATES σας βοηθάει να αισθάνεσθε ασφαλείς μέσα στον κυκεώνα  της πολυνομίας και της γραφειοκρατίας που επικρατεί στις μέρες μας. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων της , σας εξασφαλίζει  τον δρόμο προς τις βιώσιμες λύσεις για την επιχείρηση και την περιουσία σας.

Γιατί για εμάς, το αποτέλεσμα μετράει!»

Γεώργιος Ρογδιανάκης – CEO,  UNION FINANCIAL ASSOCIATES

Η ομάδα μας

Το Όραμα Μας

"Η δυνατότητα ενός οργανισμού να μαθαίνει και να μεταφράζει αυτήν την γνώση σε δράση το συντομότερο, είναι το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα." - Jack Welch, CEO General Electric

Σχεδιασμός και Παροχή Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας με στόχο την δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Η εταιρεία μας προσαρμόζεται στις προκλήσεις της εκάστοτε εποχής και αποτελεί τον στρατηγικό σύμμαχο, στις επιχειρήσεις των πελατών μας στοχεύοντας να βελτιώσουν κατακόρυφα την ανταγωνιστικότητά τους και να προλαμβάνουν τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια προτού αυτά προκύψουν.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι απαραίτητη η γνώση, η εμπειρία και η διορατικότητα των μελών που απαρτίζουν την Union Financial Associates.  Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο γνώσης και κατάρτισης σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τη λογιστική, τη φορολογία και το σύγχρονο management & leadership.

Επιδίωξη μας είναι να καταστούμε πολύτιμοι και υπεύθυνοι συνεργάτες για τους πελάτες μας, καθοδηγώντας  τους υποστηρικτικά στην επίτευξη των κερδοφόρων στόχων τους.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά από την έμπειρη ομάδα της UNION F.A.